Wij verrekenen meteen uw zorgvergoeding

Het Collectief van Zelfstandige Opticiens heeft voor u met verschillende zorgverzekeraars regelingen getroffen. Bij ons wordt uw zorgvergoeding meteen verrekend bij uw aankoop. U hoeft zelf dus niks te declareren. Alles wordt direct voor u geregeld.

Echte service van een echte opticien.

Bij ons wordt uw zorgvergoeding meteen verrekend bij uw aankoop. U hoeft zelf dus niks te declareren. Alles wordt direct voor u geregeld.

Ons declaratiesysteem

Het Collectief van Zelfstandige Opticiens heeft voor u met verschillende zorgverzekeraars regelingen getroffen. We maken gebruik van het Optitrade Zorgdeclaraties, hiermee kunnen wij de afhandeling van de vergoeding direct met de zorgverzekeraar regelen.

Het is dus niet nodig om naar een specifieke winkelketen te gaan om vergoedingen voor uw bril of contactlenzen te ontvangen. Wij vangen met Optitrade Zorgdeclaraties alle vergoedingen vanuit de meeste hoofd- en aanvullende verzekeringen op. Op dit moment kan dit voor de volgende zorgverzekeraars in Nederland:

AnderZorgAvero AchmeaAzivoInterpolis
CZDe FrieslandDelta LloydDVZ
IAK AveroIAK VGZIZAIZA CURA
IZA-Gemeenten (VNG)IZZMenzisNedasco Avero
Nedasco VGZOhraONVZOZF Achmea
Plus (ING – onderdeel van VGZ)PNO ZiektekostenPro LifeTurien & Co – Achmea
Turien & Co – VGZUMCUnivéUnive SZVK
VGZVvAAZEKURZilveren Kruis en Zorg en Zekerheid

Het Collectief van Zelfstandige Opticiens heeft voor verzekerden van Zilveren Kruis, Zilveren Kruis Ziezo, Interpolis, De Christelijke Zorgverzekeraar en de Friesland  speciale afspraken gemaakt. Wilt u weten waar u recht op heeft met ingang van 1 januari 2024?

Zilveren Kruis, Interpolis, Avéro Achmea, De Christelijke Zorgverzekeraar, de Friesland en Zilveren Kruis Ziezo

Klik hier voor de polisvoorwaarden.

Vraag naar de voorwaarden in de winkel.

Echte service van een echte opticien.

Copyright © CvZO - Collectief van Zelfstandige Opticiens